Obrt Kolar

Garažna vrata

Ograde

Motori i automatika

Strojevi za pvc i alu stolariju

ostaloOgrade

Obrt Kolar u svom programu ima razne ograde. Radimo četiri vrste ograda:
1. aluminijske ograde(inox ograde)
2. aluminijske ograde
3. pvc ograde
4. panelne ograde

aluminijske ograde (inox ograde)

ulazak na stranicu - aluminijske ograde
Aluminijske ograde (inox ograde) izrađne od eloksiranog aluminija otpornog na utjecaje sunca, vlage, sol i slično. Ograde nije potrebno održavati. Aluminijske ograde izrađene su od kvalitetnih materijala, što potvrđuje ISO 9001 certifikat. Posebnost i velika prednost aluminijskih ograda je što ih prilagođavamo zahtjevima i situacijama kupaca.

aluminijske ograde

ulazak na stranicu - aluminijske ograde
Aluminijske ograde su izrađene od aluminija sa završnim slojem plastifikacije. Nije ih potrebno održavati i otporne su na morske utjecaje. Dolaze u raznim modelima i bojama i jednostavno se montiraju.

pvc ograde

ulazak na stranicu - pvc ograde
Pvc ograde sastoje se od letvica koje su od pune plastike debljine 20mm, okvir i stupovi pvc ograda su od plastificiranog aluminija radi čega nije potrebno održavanje. Moguće su razne izvedbe - po željama. Ograde dolaze u bijeloj i smeđoj boji.
panelne ograde

ulazak na stranicu - panelne ograde
Panelne ograde su profesionalni sustavi ogrđivanja koje imaju široku primjenu kod ograđivanja tvornica, igrališta, škola, obiteljskih kuća, poslovnih zona, skladišta i drugo. Drugi naziv za panelne ograde su industrijske ograde.